Apotheek – Huisartsenpraktijk Dronrijp – Dronrijp

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Dronrijp

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk. Via het menu aan de linkerzijde kunt u door de site “bladeren”. Wij proberen u te voorzien van actuele informatie via het item ‘Nieuws‘.

Informatie over uw vaccinatiebewijs ivm reizen naar het buitenland
Tijdelijke wijziging verstrekken toestemming delen medische gegevens

Huisartsenpraktijk Dronrijp
De Terp 57 9035 AX Dronrijp

Apotheek

 

De aflevertijd van medicatie wordt verlengd naar 3 werkdagen. Wanneer u een herhaalrecept voor 10.00u aanvraagt, kan de medicatie (indien leverbaar) na 2 werkdagen worden opgehaald.

U kunt ook een aantal zaken online regelen!

Medicijnen ophalen
U kunt van maandag t/m vrijdag uw medicatie ophalen in de apotheek tussen 11.30 en 12.00 uur én  tussen  14.00 uur – 17.00 uur.
U kunt nu ook ervoor kiezen om herhaalmedicatie op te halen wanneer het u uitkomt. Dan leggen wij uw medicatie in een medicijnlocker. U ontvangt dan een e-mail met bericht dat het klaar ligt en tevens een 6-cijferige code of QR-code waarmee u de medicijnlocker kunt openen. Let op! de mail is afkomstig van “Keynius” niet van de praktijk, kijk ook even in uw spammap.
Als u hier meer informatie wenst mag u dit in de apotheek navragen hoe dit werkt. De medicijnlocker treft u aan in het voorportaal van de hoofdingang.

Vanaf 10 maart 2023  is het mogelijk om 7 dagen per week 24 uur per dag uw medicatie op te halen uit de medicijnlocker.
U ontvangt een e-mail met instructie. Buiten het pand hangt een QR-lezer, waarmee u toegang krijgt tot de medicijnlockers. Zo hoeft u geen rekening meer te houden met de openingstijden van de praktijk, wel zo gemakkelijk.
Voor goede werking is het van belang dat u uw telefoon op de maximale helderheid zet, zodat de lezer de QR-code goed kan lezen.

Medicijndoosjes
De medicijndoosjes (voor herhaling) mag u buiten, links voor de hoofdingang in de brievenbus doen. Of digitaal via het patiëntenportaal.

Meer informatie? lees hier verder