Vaccinatiebewijs ivm reizen naar het buitenland – Huisartsenpraktijk Dronrijp – Dronrijp

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Dronrijp

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk. Via het menu aan de linkerzijde kunt u door de site “bladeren”. Wij proberen u te voorzien van actuele informatie via het item ‘Nieuws‘.

Informatie over uw vaccinatiebewijs ivm reizen naar het buitenland
Tijdelijke wijziging verstrekken toestemming delen medische gegevens

Huisartsenpraktijk Dronrijp
De Terp 57 9035 AX Dronrijp

Vaccinatiebewijs ivm reizen naar het buitenland

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Wat te doen als u  1 vaccinatie heeft gehad omdat u bijv. ook het Corona virus heeft gehad. U kunt dan via de app een ‘herstelbewijs’ downloaden. Dit kan alleen wanneer  u door de GGD of huisarts positief bent getest op Corona. De uitslag moet bij de GGD zijn geadministreerd. Het bewijs dat u 1 prik hebt gehad te samen met het Coronaherstelbewijs is samen geldig. Wanneer dit niet het geval is, kunt u ook geen herstelbewijs downloaden.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd met Astra Zeneca, kunnen wij u mogelijk helpen. 

Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsendronrijp.nl geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. 

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. 

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen. 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.