Nieuwe praktijk aan de terp 57 – Huisartsenpraktijk Dronrijp – Dronrijp

Welkom op de website van Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Dronrijp

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk. Via het menu aan de linkerzijde kunt u door de site “bladeren”. Wij proberen u te voorzien van actuele informatie via het item ‘Nieuws‘.

Informatie over uw vaccinatiebewijs ivm reizen naar het buitenland
Tijdelijke wijziging verstrekken toestemming delen medische gegevens

Huisartsenpraktijk Dronrijp
De Terp 57 9035 AX Dronrijp

Terug naar overzicht

Nieuwe praktijk aan de terp 57

Vanaf 7 november zijn wij met onze praktijk gehuisvest op de Terp 57, 9035 AX te Dronrijp!

Wat is er veranderd?

Openingstijden
Iedere werkdag is de praktijk tussen 12.30 uur – 13.00 uur gesloten in verband met onze lunchpauze, alleen voor spoed zijn wij dan bereikbaar. Wanneer u ons belt, volgt er nu een keuzemenu u kunt kiezen voor de huisartsenpraktijk of voor de apotheek.

Wegwijs in het pand
Als u binnenkomt treft u aan de linkerhand de apotheek aan, in het midden kunt u met de lift naar boven naar de fysiotherapie praktijk en rechts treft u de balie aan voor de praktijk. Heeft u een afspraak bij de huisarts, POH of assistente, mag u plaatsnemen in de wachtruimte.

Medicijnen ophalen
U kunt van maandag t/m vrijdag uw medicatie ophalen in de apotheek tussen 11.30 en 12.00 uur én  tussen  14.00 uur – 17.00 uur.
U kunt nu ook ervoor kiezen om herhaalmedicatie op te halen wanneer het u uitkomt. Dan leggen wij uw medicatie in een medicijnlocker. U ontvangt dan een e-mail met bericht dat het klaar ligt en tevens een 6-cijferige code waarmee u de medicijnlocker kunt openen. Let op! de mail is afkomstig van “Keynius” niet van de praktijk, kijk ook even in uw spammap.
Als u hier meer informatie wenst mag u dit in de apotheek navragen hoe dit werkt. De medicijnlocker treft u aan in het voorportaal van de hoofdingang.

Medicijndoosjes
De medicijndoosjes (voor herhaling) mag u buiten, links voor de hoofdingang in de brievenbus doen. Of digitaal via het patiëntenportaal.

Balie
We hebben in ons nieuwe praktijk een balie. Hier kunt u terecht voor een korte vraag en inleveren urine of ander materiaal zoals bloeddrukmeter etc.

Bloed prikken
Vanaf 14 november kunt u  in onze praktijk ook terecht voor bloedprikken. Dit kan op maandag, woensdag en donderdag van 8.00 – 11.30 uur, hiervoor kunt u een afspraak inplannen bij de assistente.

Zo zijn er vast nog veel meer zaken wat nieuw is. We hopen dat u ons pand met alle voorzieningen als prettig gaat ervaren.
Een officiële opening van ons pand volgt in januari 2023.

 

Publicatiedatum: 16-11-2022